Ignasi Rafel presideix el primer Consell de Formació i Ocupació del Enginyers Industrials de Catalunya

By 06/01/2020Sin categorizar

L’Òrgan Consultiu del Consell de Formació i Ocupació dels Enginyers Industrials de Catalunya s’ha reunit en dia 18 de setembre de 2019, per contribuir de manera proactiva a la reflexió i instrumentació de mecanismes que afavoreixin la disposició i creixement del talent a casa nostra.

Integrat per persones de màxim relleu en el món de la gestió del talent a Catalunya, l’Òrgan Consultiu té com a objectiu orientar, assessorar i participar en les iniciatives que, des del Consell de Formació i Ocupació, es puguin desenvolupar en matèria de Formació i Ocupació i en aquelles que impliquin tercers exercint la seva influència.

Presidit per Ignasi Rafel, l’Òrgan Consultiu té com a objectiu orientar, assesorar i participar en les iniciatives que, des del Consell de Formació i Ocupació, es puguin desenvolupar en matèria de Formació i Ocupació i en aquelles que impliquin tercers exercint la seva influència.

Entre els participants a la reunió destaquen: Ignasi Rafel, president del Consell de Formació i Ocupació i soci-fundador y director de Talman Group, Pere Roca, vicepresident d’Airbus-CFIO, Laura Ivern, directora de Coneixement i Serveis dels Enginyers Industrials de Catalunya, Josep Maria Rosanas, professor emèrit d’IESE, Emili Túnica, director de Recursos Humans de Simon Holding, Pau Verrié, vicepresident d’ÒC, Belén Badia, directora de Persones i Comunicació d’Uriach, Martina Bote, directora de Recursos Humans de MBR, Manel Cermeron, director d’Estratègia i Desenvolupament d’AGBAR, Eva Cid, Recursos Humans d’HP, Gemma Fernández-Nespral, directora de Recursos Humans de Nissan, David Garrofé, secretari general de la CECOT. Francesc González, director general d’AQPE, Anna Martí, co-fundadora d’Ingeniero Work, David Payeras, vicepresident de Desenvolupament de Recursos Humans de Grifols, Juanjo Planes, director general de KONSAC, Ignasi Ponz, cap d’Organització de COMSA, Joan Rafel, Recursos Humans d’Abertis, Pere Regull, director general d’IQS, Vanessa Rodriguez, HR Manager de Leitat i Juliana Vilert, directora d’Organització i Persones dels FGC.

Leave a Reply

ACTUALIDAD

Nuestras últimas noticias

Destacada

Ignasi Rafel participa en la tertúlia de “El matí de Catalunya Ràdio”, dirigido por Mònica Terribas

Ignasi Rafel participa en la tertúlia de “El matí de Catalunya Ràdio”, dirigido por Mònica Terribas, en motivo del próximo #8M #DíadelaMujer. Reflexionando sobre como trabajar para erradicar los comportamientos…
Destacada

Ignasi Rafel participa en la sesión ESADE «Conversaciones con headhunters»

Ignasi Rafel participa en la sesión de ESADE Alumni «Conversaciones con headhunters»,  con participantes del EMBA y Executive Masters, sobre el futuro laboral. En debate con: Maribel Vioque - AdQualis Executive…
Destacada

La Vanguardia publica hoy el artículo «Fomentar las vocaciones», por Ignasi Rafel

Esperamos sea de su interés:
OFERTAS

Nuestras últimas ofertas