Skip to main content

Director/a de Persones

REFERENCIA: T-5058

FUNDACIÓ:

LLOC DE TREBALL: Barcelona.

DEPENDÈNCIA DE: : Director/a General de Jesuïtes Educació

MISSIÓ:

Tenir especial cura dels processos d’atracció, selecció i incorporació dels futurs professionals que han de formar part de la comunitat educativa de JE.

Dissenyar i implementar els processos de gestió de persones i el seu creixement, al llarg del seu itinerari personal i professional en la institució.

FUNCIONS I RESPONSABILITATS:

 • Facilitar el procés de selecció, contractació i seguiment dels nous professionals que s’incorporen a les vuit escoles de JE i serveis centrals.
 • Definir i desenvolupar la política de promoció interna: identificar rols estratègics en el funcionament de l’organització, gestionar el talent intern, planificar els processos de relleu interns i els itineraris professionals i personals.
 • Dissenyar i desenvolupar el pla de formació integral i continu per a l’actualització i la millora professional i personal de tots els membres de la institució: docents, personal de gestió, monitors/es i noves incorporacions (1.400 educadors/es i 600 monitors/es).
 • Desenvolupar i implementar un sistema d’avaluació i seguiment dels educadors i educadores per a tots els centres com a eina per construir el mapa de talent integral.
 • Definir els indicadors clau de gestió per a la correcta gestió de l’àrea i per poder mesurar l’impacte de les diferents accions que es portin a terme.
 • Participar en la definició del model d’estructura retributiva de JE.

Participar en la interlocució amb els diferents comitès d’empresa i la secció sindical de JE.

REQUISITS:

Titulació universitària superior en Humanitats, principalment Psicologia, Sociologia, Pedagogia, Dret, Econòmiques o Administració d’Empreses. Es valorarà un postgrau especialitzat en recursos humans.

Experiència acreditada en la funció de Recursos Humans, de 3-5 anys en la direcció d’una àrea de persones amb equip a càrrec seu. Amb experiència generalista, però centrat en la part de gestió del talent: selecció, formació i desenvolupament professional de les persones. Preferentment amb experiència en empreses amb una cultura humanitzadora i de servei, en què les persones tenen una transcendència més enllà dels resultats (entitats educatives, centres sanitaris, fundacions, ONG, etc.) amb estructures de personal àmplies.

Experiència en projectes de disseny organitzatiu, reorganització i redefinició de processos en l’àmbit de gestió de persones, definir polítiques retributives i de desenvolupament de persones. Amb experiència en processos de transformació integral i modernització d’organitzacions en aquestes àrees. Es valorarà l’experiència en control pressupostari.

Catalanoparlant i tenir un nivell alt d’anglès.

Coneixement d’eines ofimàtiques (nivell d’usuari). I saber-les utilitzar amb fluïdesa.

OFERIM:

Incorporació a una important i prestigiosa institució educativa, en posició de màxima responsabilitat, amb el repte de liderar la transformació de l’Àrea de Persones per convertir-la en un soci estratègic per a la Direcció General.

No dudes en enviar tus datos si quieres que te conozcamos o te interesa alguna de las ofertas.


  He leído y comprendido las condiciones bajo las cuales se efectúan los tratamientos de datos personales, tal y como se describe en la política de privacidad.

  ACTUALIDAD

  Nuestras últimas noticias

  Destacada

  Talman en Equipos y Talento

  Por si no has tenido la ocasión de leerlo, te adjunto el artículo que se publica este mes en Equipos y Talento en el que hablamos del momento en el…
  Destacada

  Ignasi Rafel participa en la Diada del Enginyer. 160 anys impulsant el talent.

  160 anys impulsant el talent Precisament, amb el lema ‘160 anys impulsant el talent’, la Diada ha girat entorn les dificultats que tenen les empreses de captar i retenir el…
  Destacada

  Susana Galcerán participa de nuevo en la Jornada Talent Day

  Nuestra compañera Susana Galceran ha participado de nuevo en la Jornada Talent Day en el marco de las VII Jornadas de Orientación Profesional de la Blanquerna - Universitat Ramon Llull. El objetivo es acercar el…
  OFERTAS

  Nuestras últimas ofertas