Director/a de Persones

By 05/03/2021

REFERENCIA: T-5058

FUNDACIÓ:

LLOC DE TREBALL: Barcelona.

DEPENDÈNCIA DE: : Director/a General de Jesuïtes Educació

MISSIÓ:

Tenir especial cura dels processos d’atracció, selecció i incorporació dels futurs professionals que han de formar part de la comunitat educativa de JE.

Dissenyar i implementar els processos de gestió de persones i el seu creixement, al llarg del seu itinerari personal i professional en la institució.

FUNCIONS I RESPONSABILITATS:

 • Facilitar el procés de selecció, contractació i seguiment dels nous professionals que s’incorporen a les vuit escoles de JE i serveis centrals.
 • Definir i desenvolupar la política de promoció interna: identificar rols estratègics en el funcionament de l’organització, gestionar el talent intern, planificar els processos de relleu interns i els itineraris professionals i personals.
 • Dissenyar i desenvolupar el pla de formació integral i continu per a l’actualització i la millora professional i personal de tots els membres de la institució: docents, personal de gestió, monitors/es i noves incorporacions (1.400 educadors/es i 600 monitors/es).
 • Desenvolupar i implementar un sistema d’avaluació i seguiment dels educadors i educadores per a tots els centres com a eina per construir el mapa de talent integral.
 • Definir els indicadors clau de gestió per a la correcta gestió de l’àrea i per poder mesurar l’impacte de les diferents accions que es portin a terme.
 • Participar en la definició del model d’estructura retributiva de JE.

Participar en la interlocució amb els diferents comitès d’empresa i la secció sindical de JE.

REQUISITS:

Titulació universitària superior en Humanitats, principalment Psicologia, Sociologia, Pedagogia, Dret, Econòmiques o Administració d’Empreses. Es valorarà un postgrau especialitzat en recursos humans.

Experiència acreditada en la funció de Recursos Humans, de 3-5 anys en la direcció d’una àrea de persones amb equip a càrrec seu. Amb experiència generalista, però centrat en la part de gestió del talent: selecció, formació i desenvolupament professional de les persones. Preferentment amb experiència en empreses amb una cultura humanitzadora i de servei, en què les persones tenen una transcendència més enllà dels resultats (entitats educatives, centres sanitaris, fundacions, ONG, etc.) amb estructures de personal àmplies.

Experiència en projectes de disseny organitzatiu, reorganització i redefinició de processos en l’àmbit de gestió de persones, definir polítiques retributives i de desenvolupament de persones. Amb experiència en processos de transformació integral i modernització d’organitzacions en aquestes àrees. Es valorarà l’experiència en control pressupostari.

Catalanoparlant i tenir un nivell alt d’anglès.

Coneixement d’eines ofimàtiques (nivell d’usuari). I saber-les utilitzar amb fluïdesa.

OFERIM:

Incorporació a una important i prestigiosa institució educativa, en posició de màxima responsabilitat, amb el repte de liderar la transformació de l’Àrea de Persones per convertir-la en un soci estratègic per a la Direcció General.

No dudes en enviar tus datos si quieres que te conozcamos o te interesa alguna de las ofertas.


  He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de privacidad.

  ACTUALIDAD

  Nuestras últimas noticias

  Destacada

  Ignasi Rafel participa en la sesión de ESADE «Conversaciones con Head Hunters».

  Hoy en Esade Ignasi participa en el Panel: Conversaciones con Headhunters, en el marco del Career Day con Alumnos de Executive Master en Fianzas y Executive Master en Marketing y Ventas.…
  Destacada

  Ignasi Rafel a TV3

  Aquest cap de setmana TV3 ha emés un reportatge sobre les professions més sol.licitades durant la pandemia. Com a President del Consell de Formació i Ocupació dels Enginyers Industrials de Catalunya,…
  Destacada

  Ignasi Rafel participa en la sesión ESADE «Conversaciones con headhunters»

  Ignasi Rafel participa, en formato mixto presencial-virtual, en la sesión de ESADE «Conversaciones con headhunters»,  con participantes del EMBA, sobre el futuro laboral. En debate con Maribel Vioque – AdQualis Executive Search…
  OFERTAS

  Nuestras últimas ofertas