Skip to main content

Director/a de Comunicació

REFERENCIA: T-5059

FUNDACIÓ:

LLOC DE TREBALL: Barcelona.

DEPENDÈNCIA DE: Director/a General de Jesuïtes Educació

MISSIÓ:

Desenvolupar i dirigir l’Àrea de Comunicació per convertir-la en una àrea estratègica de la institució i un element principal per crear una cultura de comunicació en la xarxa de les vuit escoles, així com definir l’estratègia global per acompanyar les escoles en la seva aplicació segons el seu context.

FUNCIONS I RESPONSABILITATS:

Objectius principals:

 • Liderar i desenvolupar les estratègies de comunicació i de transformació educativa i cultural previstes per Jesuïtes Educació, definir i desenvolupar l’estratègia de comunicació corporativa i ajudar a concretar un projecte de comunicació per a cada centre.
 • Liderar, juntament amb les escoles, el procés de captació d’alumnat.
 • Liderar la contínua transformació de l’àrea per tal de jugar un paper clau en el model educatiu, amb estreta col·laboració amb la resta d’àrees que participen en el consell de serveis centrals.

Funcions:

 • Dissenyar i desenvolupar l’estratègia de comunicació alineada amb l’estratègia de la institució i amb el posicionament i els valors de JE.
 • Des de Comunicació, es farà especial èmfasi en el suport de captació d’alumnat i es definirà un pla programat de referència d’accions generals i als centres
 • Alineat amb l’estratègia, definir i implementar el pla de comunicació, tant pel que fa a comunicació externa com interna, centrat especialment en:         

               Comunicació externa. Definició de les polítiques de comunicació externa. Cal definir l’estratègia i pla de mitjans (offline i online):

   • Selecció, gestió i relació amb els mitjans necessaris (offline i online), directament o a través d’agència.
   • Gestionar la generació de notícies en premsa i altres mitjans.
   • Gestió integral dels webs del grup, definir polítiques i vetllar per l’homogeneïtat i coherència.
   • Política de xarxes socials i lloc web.

              Comunicació interna:

   • Revisió, actualització i implantació del pla de comunicació interna existent.
   • Coordinar, juntament amb direcció de persones, el portal de l’educador/a.

 

 • Revisar, racionalitzar i alinear amb el pla les accions de comunicació dels centres. Homogeneïtzar i donar coherència.
 • Definir, proposar, optimitzar i fer seguiment del pressupost assignat a Comunicació.
 • Definir, dimensionar i cohesionar l’equip de Comunicació, dirigir-lo i motivar-lo. Establir els seus objectius i acompanyar-lo en el desenvolupament de les seves funcions.
 • Ser el responsable de les relacions institucionals de JE per a la captació de fons, per establir relacions amb partners i estar connectat amb el context educatiu per captar oportunitats emergents.

 

REQUISITS:

Titulació universitària superior en Màrqueting, Comunicació o ADE. Amb formació de postgrau especialitzat en màrqueting, preferentment digital.

Es requereix experiència prèvia de mínim 3 anys com a director/a de Comunicació/Màrqueting, gestionant equips de mínim 5 persones i desenvolupant plans de màrqueting/comunicació online. Es valorarà que hagi hagut d’estructurar una àrea des de zero, en projectes de disseny organitzatiu, reorganització i redefinició de processos en l’àmbit de la comunicació. Es valorarà molt positivament l’experiència prèvia en empreses amb millors pràctiques de màrqueting (gran consum), així com en empreses de serveis, preferentment multicentres i on l’activitat necessiti la captació/fidelització de socis membres (entitats educatives/universitats, centres sanitaris, associacions, fundacions, centres esportius, culturals, retailers, clubs, etc.).

Experiència en gestió de control pressupostari i gestió amb proveïdors externs i en les relacions institucionals.

Catalanoparlant i tenir un nivell alt d’anglès.

Coneixement d’eines ofimàtiques (nivell d’usuari). I saber-les utilitzar amb fluïdesa.

 

OFERIM:

Incorporació a important i prestigiosa institució educativa, en posició de màxima responsabilitat dins la Fundació, amb el repte de liderar la transformació de l’Àrea de Comunicació per convertir-la en una àrea estratègica com a element principal de diferenciació i d’atracció d’alumnat.

No dudes en enviar tus datos si quieres que te conozcamos o te interesa alguna de las ofertas.


  He leído y comprendido las condiciones bajo las cuales se efectúan los tratamientos de datos personales, tal y como se describe en la política de privacidad.

  ACTUALIDAD

  Nuestras últimas noticias

  Destacada

  Talman en Equipos y Talento

  Por si no has tenido la ocasión de leerlo, te adjunto el artículo que se publica este mes en Equipos y Talento en el que hablamos del momento en el…
  Destacada

  Ignasi Rafel participa en la Diada del Enginyer. 160 anys impulsant el talent.

  160 anys impulsant el talent Precisament, amb el lema ‘160 anys impulsant el talent’, la Diada ha girat entorn les dificultats que tenen les empreses de captar i retenir el…
  Destacada

  Susana Galcerán participa de nuevo en la Jornada Talent Day

  Nuestra compañera Susana Galceran ha participado de nuevo en la Jornada Talent Day en el marco de las VII Jornadas de Orientación Profesional de la Blanquerna - Universitat Ramon Llull. El objetivo es acercar el…
  OFERTAS

  Nuestras últimas ofertas